May 5, 2020

Arpedio og ipvision indleder stærkt strategisk samarbejde

Nyt samarbejde giver kunderne endnu stærkere grundlag for succes.

I et nyt samarbejde mellem ipvision og Arpedio løftes kundeoplevelsen til det næste niveau. Danske virksomheder får nu muligheden for at skærpe kundernes serviceoplevelse, når deres automatiserede forretningsprocesser kombineres med omnichannel-kundehåndtering. Integration mellem Salesforce og Mitel Contact Center giver danske virksomheder mulighed for at tage salg og kundeservice til et hidtil uset niveau.

Danske virksomheder kan nu se frem til at kunne betjene nye og eksisterende kunder med komplet 360 graders overblik i realtid. Arpedio tilbyder et bredt spektrum af ydelser i Salesforce CRM bl.a. automatisering af kritiske forretningsprocesser, samt at data gøres transparent for at sikre beslutninger tages på det rette grundlag, mens ipvision udbyder Danmarks måske mest komplette ægte omnichannel kontaktcenter fra Mitel, der gør den digitale kommunikation med kunderne i alle kanaler enkel og overskuelig.

”Vi ser, at behovet for integration telefoni og kommunikation med Salesforce vokser hos danske virksomheder – i takt med den øgede digitalisering og fokus på optimering af kunderejsen. Derfor er vi glade for at tilbyde nye og eksisterende kunder denne meget konkurrencedygtige løsning sammen med Arpedio,” udtaler Direktør for Private/Public, Enterprise & Partners hos ipvision, Lars Røjgaard Andersen.

Samarbejde skaber bedre løsninger Grobunden for samarbejdet startede ud fra et fælles ønske om at tilbyde dansk erhvervsliv en helstøbt og komplet integreret løsning, hvor kundedata fra de to systemer sammen giver danske virksomheders sælgere og servicemedarbejdere bedre overblik og bedre mulighed for at agere mere relevant i realtid i dialogen og betjeningen af kunden, og så kunderne oplever at blive betjent hurtigere og mere optimalt.

”Korrekt kundedata er en essentiel og værdifuld ressource for at kunne forstå kundernes adfærd og behov. Systemintegrationen med MiContact Center koblet med Arpedios erfaring inden for best practise Salg og Kundeservice processer, skaber de vigtigste rammer for at virksomheden kan blive en succes overfor egne kunder. Med dette partnerskab har vi mulighed for at skabe automatisere arbejdsprocesser og dermed gøre data tilgængelig på tværs af de relevante kommunikationskanaler ” pointerer Arpedios Director of Sales and Business Development Mette Dreier.

Integration giver et væld af nye muligheder

Både Salesforce CRM og MiContact Center indeholder endeløse moduler og funktioner, og med Arpedios og ipvisions partnerskab gives danske virksomheder mulighed for at få skabt unikke og skræddersyede løsninger, der kan levere betydningsfuld værdi til kunderne.

”Ved at kunne trække på hinandens styrker indenfor tekniske og automtatiserede salgsunderstøttende processer sikrer vi, at vores kunder får designet de bedste og mest hensigtsmæssige løsninger til deres kunder,” siger Arpedios CEO og Founder, Ulrik Monberg.

Thomas Jeshøj, Sales Director hos ipvision afslutter: ”Jeg glæder mig til at se de integrerede løsninger i aktion – og se, hvor meget mere værdi, der skabes hos vores kunder og deres kunder. Der kan give nogle helt nye oplevelser, som ikke er set på det danske marked.”

Sådan virker integrationen af SalesForce CRM og MiContact Center for brugerne i praksis

Arpedio og ipvision tilbyder dansk erhvervsliv rådgivning og skræddersyede løsninger, der integrerer Salesforce og telefoniløsningen MiContact Center. Det betyder, at data fra kommunikationen med en kunde fra alle virksomhedens kommunikationskanaler – SMS, e-mail, chat, telefoni og sociale medier – samles i MiCC-platformen. Gennem systemintegration bringes data i spil med f.eks. kundedata fra Salesforce CRM og/eller ERP-systemer, så en sælger eller en servicemedarbejder har overblik i realtid over alle relevante data om kunden og kan håndtere kunden optimalt.

Arpedio er en tech virksomhed der understøtter salgsprocessen samt tilbyder et bredt spektrum af konsulenterydelser til Salesforce.com. Vi har udviklet unikke Salesforce AppExchange løsninger til komplekse B2B salg og account management, som udnytter virksomheders best practices og gør det tilgængeligt for alle kundeorienterede medarbejdere. Vi specialiserer os i sales excellence og digital transformation, hvilket støtter vores kunder i at optimere salgsprocesser og best practices til digitaliserede, automatiserede strømlinede processer, transparens og effektivitet. https://arpedio.com

ipvision a/s udbyder telefoniløsninger, mobiltelefoni, internet, netværk, Wi-Fi, ITinfrastruktur og integration som hosted services – både som totalløsninger og delløsninger integreret med eksisterende systemer, PBX’er, cloud-services, mailklienter og back office-servere. ipvision drifter og vedligeholder løsningerne og sørger for, at de altid er sikre og opdaterede med avancerede enterprise-level sikkerhedsløsninger. Med hele paletten af ydelser til rådighed kan ipvision tilbyde nogle helt unikke løsninger, der hjælper dansk erhvervsliv og den offentlige sektor med at minimere omkostninger og optimere kundeoplevelsen. https://ipvision.dk

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Anders Gyldenløve Pedersen

Anders Gyldenløve Pedersen

+45 30 93 42 09
ap@arpedio.com
linkedin.com/in/anpedersen

Follow us on LinkedIn to get all the newest perspectives and insights around strategic relationship management and sales innovation.

Anders Gyldenløve Pedersen

Anders Gyldenløve Pedersen

+45 30 93 42 09
ap@arpedio.com
linkedin.com/in/anpedersen

Follow us on LinkedIn to get all the newest perspectives and insights around strategic relationship management and sales innovation.

Global B2B corporations are already creating noticeable results through the Arpedio solutions.​

Global B2B corporations are already creating noticeable results through the Arpedio solutions.​​

Global B2B corporations are already creating significant results through the Arpedio solutions.

Explore the opportunities​

We are confident that Arpedio can benefit your work with complex B2B Sales and Strategic Account Management.

Stay ahead

Get access to the latest news, updates and special offers delivered directly in your inbox every third month.

Explore the opportunities​

We are confident that Arpedio can benefit your work with complex B2B Sales and Strategic Account Management.

Stay ahead​

Get access to the latest news, updates and special offers delivered directly in your inbox every third month.

Become a sales front runner

Get access to the latest news, updates and special offers delivered directly in your inbox every third month by signing up to our newsletter below.